Vrijwilligers regiobestuur gezocht

Wie zoeken we

Ben jij iemand die er niet voor terugdeinst initiatief te nemen en neem je graag samen met anderen beslissingen? Heb je zin om jouw creatieve brein in te zetten voor een bloeiende verenging die zich inzet voor personen met een handicap? Ben je iemand die lokale werkingen kan motiveren, versterken en enthousiasmeren? Dan ben jij de persoon die we zoeken voor ons regiobestuur!

Wat doen we

KVG Antwerpen-Mechelen telt meer dan 40 lokale afdelingen en vrijetijdswerkingen. Dat zijn honderden enthousiaste vrijwilligers met een hart voor personen met een handicap en een open kijk op een solidaire samenleving. Samen met hen biedt KVG diverse activiteiten aan, informeren en behartigen we de belangen van personen met een handicap en hun netwerk.

Jouw taak

Als vrijwilliger binnen het regiobestuur zet je samen met andere vrijwilligers en personeelsleden in op de ondersteuning van de lokale afdelingen en vrijetijdswerkingen, denk je na over een goed regionaal beleid, zet je nieuwe initiatieven op en geef je de aanzet tot samenwerkingen met nieuwe partners.

Wat biedt KVG

  • Je komt terecht in een fijne groep die (twee)maandelijks samenkomt
  • Je krijgt de mogelijkheid om jouw creativiteit in te zetten binnen onze vereniging
  • Je krijgt inspraak en een unieke inkijk binnen onze regionale werking
  • Je krijgt de kans tot ervaringsuitwisseling met andere vrijwilligers
  • Je krijgt de mogelijkheid jezelf blijvend te ontwikkelen
  • Je wordt uitgenodigd voor onze jaarlijkse vrijwilligersbedanking en startdag
  • Je krijgt een km-vergoeding voor jouw verplaatsingen van en naar onze overlegmomenten

Interesse

Aarzel dan niet en neem contact op met ons via het mailadres vorming.antwerpen@kvg.be of bel naar 03 235 85 57 tijdens de kantooruren.