Ben je als vrijwilliger of als afdeling actief binnen de regio Antwerpen-Mechelen? Dan vind je op deze pagina alle informatie die je nodig hebt. We delen deze pagina op in twee delen, zo krijg je een duidelijk overzicht van alle informatie die je kan terugvinden via het nationale en regionale kanaal. Vind je toch niet meteen waar je naar op zoek bent? Stuur dan snel een mailtje naar antwerpen@kvg.be.

Nationale informatie

Dé belangrijkste bron van informatie voor elke vrijwilliger binnen KVG is de intranet-pagina. Hierop vind je alle documenten die je nodig hebt terug. Je kan op twee manieren op de intranet-pagina belanden:

  • Met je inloggegevens (heb je deze niet, vraag het dan na bij één van de medewerkers)
  • Via Infad. Als je je muis links bovenaan op ‘Home’ houdt, verschijnt daaronder de knop Intranet. Klik hier op.

Hieronder een overzicht van alles wat je terugvindt op Intranet:

  • Alle adressen en contactgegevens van de raden van bestuur en een ‘wie is wie’ van het personeel
  • Alles voor de nieuwe vrijwilliger: een handige wegwijs in de KVG-groep, alle manieren om op de hoogte te blijven en beknopte informatie voor je werking per thema!
  • Alle nummers van ons kaderblad Open Kijk in handig PDF-formaat
  • Alles voor vertegenwoordigers: hoe meewerken aan het beleid in je gemeente, standpunten, persberichten, alles rond verkiezingen (memoranda, aanbevelingen), …
  • Nuttige informatie voor de werking van je afdeling: financiën, ledenbeweging, GDPR, jaarverslag, huisstijl en promotie, regio’s en verbonden, statuten, giften, verzekeringen, wat bij een ongeval?

Regionale informatie

Naast alle informatie vanuit nationaal, hebben we ook nog specifieke documenten die enkel voor de regio Antwerpen-Mechelen van belang zijn. De ‘starttoelage’ en de ’toelage voor vernieuwende activiteiten’ zijn hiervan een voorbeelden.