Hou je van uitstapjes?

Wil je nieuwe mensen leren kennen?

Ben je op zoek naar iets tof, cool of gezellig?

Hou je van sporten, dansen of koken?

Weet je wat je wilt of juist niet?

Doe dan eens mee met KVG!

Om de 2 maanden publiceren we het programma met activiteiten in het krantje ‘Vrijetijdskriebels’. Het overzicht van de activiteiten vind je hier. Je kan deze vrijetijdskriebels ook per e-mail of per post ontvangen. Contacteer ons hiervoor gerust!

Ontdek hier onze clubs. Wil je toch wat anders? Dan is er vrijetijdsbegeleiding. We komen bij jou langs en zoeken mee naar de perfect hobby voor jou!!

Medewerkers: Kyra Visser – Jitske Sysmans
e-mail: vrijetijd.antwerpen@kvg.be
Telefoon: 03 235 85 57 (bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9u00 tot 16u00).

Partners:

KVG Antwerpen – Mechelen is erkend als omnisportclub. We bieden de volgende sporttakken aan: fietsen, zwemmen, yoga en dans. Sinds 2016 is KVG Antwerpen- Mechelen lid bij G sportfederatie Parantee.

Sport Vlaanderen ondersteunt KVG Antwerpen – Mechelen bij het uitbouwen van haar duurzame G-sportclubwerkingen. Wil je meer ontdekken over Sport Vlaanderen? Neem dan ook eens een kijkje op sociale media onder de hashtag #sportersbelevenmeer of op de website.

Stadsmakers geeft subsidies aan initiatieven die het het samenleven in de stad willen bevorderen. Dankzij de subsidies van Stadsmakers kan de vrijetijdswerking van KVG Antwerpen – Mechelen werken rond verschillende thema’s. Wil je meer weten? Neem dan een kijkje op de website.